Dos detinguts a Palamós que transportaven 20 quilos de marihuana en una furgoneta

Els agents van sospitar quan van veure el vehicle aparcat al barri d'Es Pla

La Policia Local de Palamós (Baix Empordà) ha realitzat el decomís de 20 quilos de marihuana que varen ser localitzats dins una furgoneta estacionada al barri d’Es Pla.

Els fets varen tenir lloc la setmana passada, concretament el dijous 7 de desembre, al voltant de les 11:15 h, quan una patrulla va sospitar d’una furgoneta de lloguer ubicada al carrer Maresme, i de l’actitud de vigilància dels seus ocupants, dos homes de 32 i 51 anys.

Els agents actuants varen demanar la documentació a aquestes dues persones, detectant una forta olor de cànnabis que es desprenia de l’interior del vehicle.

En accedir a la part de càrrega de la furgoneta es varen localitzar els 20 quilos de restes vegetals de marihuana, que estaven repartides en diverses bosses industrials.

Els agents de la Policia Local de Palamós varen procedir al decomís d’aquesta droga i a la detenció dels dos homes acusats d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts varen ser traslladats a la comissaria de la policia palamosina i posteriorment varen passar a disposició del cos de Mossos d’Esquadra.