Un home dispara contra els mossos a la Bisbal i acaba ferit a trets per la policia

Al sospitós l'han traslladat a l'hospital i està detingut

Un home ha obert foc contra els Mossos d'Esquadra aquest divendres a la Bisbal d'Empordà i ha acabat ferit pels trets de la policia. Segons fonts properes al cas, cap a les quatre de la tarda familiars de l'home han avisat els serveis d'emergències perquè estava en actitud agressiva en un domicili situat al carrer València.

Segons les primeres informacions, quan els Mossos han arribat al lloc i estaven inspeccionant la zona, l'home ha aparegut al carrer, ha tret l'arma de foc i ha disparat contra la patrulla. Els Mossos han respost a l'atac i han obert foc amb l'arma reglamentària. L'home ha resultat ferit. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'hospital Trueta de Girona.

En aquest moment es desconeix el seu estat. Els agents no han patit lesions.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les circumstàncies del tiroteig. El sospitós està detingut, d'entrada per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

Segons fonts properes al cas, l'home havia anat un primer cop a la casa amb actitud agressiva cap a la seva dona i altres familiars. Després de fer-lo marxar, el sospitós ha amenaçat amb tornar, aquesta vegada armat.

La família ha avisat els serveis d'emergències. Quan la patrulla dels Mossos ha arribat al lloc i ha començat a fer les primeres comprovacions, l'home ha aparegut pel carrer. Segons les primeres investigacions, quan ha vist els policies ha disparat i els agents han utilitzat l'arma reglamentària per neutralitzar-lo.

El SEM ha atès el ferit al lloc i l'han traslladat a l'hospital. Es desconeix com evoluciona de les ferides.