De l’Índia a Girona: així es distribueixen els medicaments genèrics en línia més exitosos

Fa anys, els gironins havien d’anar a les farmàcies físiques per tal d’adquirir els medicaments que necessitaven, independentment si eren de marca o genèrics. Avui dia, la situació és molt diferent. Centrant-nos en els últims productes que hem esmentat, és d’agrair que ja no sigui necessari fer cap mena de desplaçament.

És innegable que, per a molts gironins, no suposa gaire esforç, ja que tenen una farmàcia física gairebé al mateix carrer on viuen. Però, i aquells ciutadans que viuen en zones rurals i han d’agafar el cotxe durant uns quants minuts per arribar a la farmàcia més propera? Què passa amb aquells als qui els hi fa vergonya comprar certs medicaments genèrics?

Un clar exemple d’aquests últims productes als quals ens referim podria ser el d’un medicament pensat per a combatre la disfunció erèctil. Per motius evidents, molts homes afectats per aquest trastorn prefereixen no fer la compra presencial. Sigui aquest motiu o qualsevol altre, actualment poden recórrer a una opció que descriurem a continuació: la compra en línia a través de comerços electrònics com la Farmàcia Tolosa.

Concretament, descriurem des del principi fins al final com és el procediment de distribució, el qual comença a l’Índia i acaba als domicilis dels usuaris que viuen a Girona.

Fabricació a laboratoris indis

En primer lloc, cal dir que els medicaments genèrics són molt més econòmics que els de marca. Recordes que abans hem posat l’exemple de la disfunció erèctil? Pfizer fabrica un producte mundialment reconegut per la seva eficàcia, la Viagra, el qual no és precisament econòmic. D’altra banda, als laboratoris indis formulen els seus propis genèrics amb els quals s’aconsegueix un resultat idèntic.

Així i tot, el preu a pagar per aquests últims és molt més barat. En plena època de crisi econòmica, no sorprèn que molts afectats per aquesta mena de trastorns es decantin pels medicaments genèrics.

Probablement, t’estiguis fent la mateixa pregunta que s’han formulat molts gironins: per què els que fabriquen a laboratoris que no són tan coneguts com els de Bayer, costen menys diners? Això és degut a l’estalvi per part dels laboratoris indis, el qual afavoreix als consumidors.

Què és el que s’estalvien? En primer lloc, la publicitat. Aquesta mena de laboratoris pràcticament no destinen diners a les campanyes publicitàries. Per altra part, el simple fet d’aconseguir que la FDA als Estats Units aprovi el medicament en qüestió, exigeix fer un desemborsament que acostuma a ser astronòmic.

Els laboratoris indis es mantenen al marge, el qual dona peu a què comercialitzar els seus medicaments genèrics sigui molt barat. Posteriorment, l’adquisició d’aquests productes també és econòmica.

Significa això que la fabricació als laboratoris indis és d’inferior qualitat? Ni de bon tros. De fet, en molts casos, el principi actiu és exactament el mateix, pel qual s’obté un efecte idèntic.

La FDA, en aquest cas la de l’Índia, és l’encarregada de donar el vistiplau. Si res no té la qualitat desitjada, el medicament genèric no es pot comercialitzar. Això és tingut en compte pels laboratoris del país, així com el simple fet que un augment de qualitat significa aconseguir un increment del nombre de clients.

Medicaments genèrics en estoc que s’envien ràpidament

Estem acostumats a les ruptures d’estoc, un fet que dona peu a què hagin de passar molts dies per rebre els medicaments. Per sort, això no succeeix en cas d’adquirir medicaments genèrics de laboratoris indis.

Tots ells disposen dels medicaments genèrics en estoc. Els professionals de les farmàcies com la que hem esmentat abans s’encarreguen de dur a terme una verificació i, després de tan sols 24 o 48 hores, l’adreça queda confirmada i es procedeix a fer l’enviament.

En pocs dies, els medicaments genèrics arriben a Girona

Tenint en compte la gran distància que hi ha entre l’Índia i Girona, no ens sorprendria que els paquets triguessin moltes setmanes a arribar al destí. Afortunadament, no és el cas del qual parlem.

El sistema utilitzat, el qual és conegut sota el nom d’AirMail, funciona molt bé. Així ho demostra el poc temps que acostuma a transcórrer des del moment de l’enviament fins a la recepció del paquet.

Ara que l’hem esmentat, cal dir que el paquet viatja molt ben protegit. D’aquesta manera, s’aconsegueix que tots els medicaments genèrics arribin en un estat òptim, sigui quin sigui el producte adquirit: kamagra, cenforce, tadalista, vidalista, etcètera. A més, els enviaments són bastant discrets, la qual cosa agraeixen molts dels afectats per problemes com la disfunció erèctil.

És sorprenent que, tot i que l’enviament és gratuït -sempre que s’adquireixi una elevada xifra de comprimits-, la qualitat del transport sigui tan alta. A aquest aspecte positiu s’afegeix l’eficàcia que arriben a demostrar els medicaments genèrics, donant peu tot això a què faci temps que es comprin moltíssim no només a Girona, sinó també a la resta de Catalunya.