Bolca un cotxe a Blanes durant una maniobra d’aparcament

No s'han registrat ferits

La Policia Local de Blanes (la Selva) ha hagut d’atendre avui al migdia un accident que, malgrat la seva espectacularitat, no ha provocat cap dany personal. Els fets han tingut lloc a dos quarts d’una del migdia quan un veí de Blanes estava fent maniobres per aparcar el seu turisme al carrer Josep Tarradellas a l’alçada del número 60, al barri dels Pins.

Per causes que encara es desconeixen –que es podrien deure a què el vehicle que conduïa té el canvi de marxes automàtic-, el conductor ha perdut el control. Després de topar amb el cotxe que tenia aparcat davant seu, se li ha girat la posició del vehicle i ha anat a estavellar-se contra un turisme que estava aparcat a l’altra costat del carrer on pretenia aparcar.

La topada ha provocat que el cotxe que estava aparcat a l’altra costat del carrer s’hagi desplaçat i, quan ha topat amb la vorera, aquesta ha actuat de palanca i el vehicle ha quedat bolcat de costat, amb les quatre rodes perpendiculars a la calçada, com si hagués patit una volta de campana.

Un veí que ha estat testimoni dels fets ha donat l’alerta a la Policia Local, que s’ha encarregat d’atendre en primera instància al conductor del vehicle que estava fent la maniobra d’aparcament, que no ha patit cap ferida, i que els ha relatat com havia passat l’incident. Els efectius policials han pogut comprovat que el conductor no presentava símptomes d’estar sota els efectes de cap substància estupefaent i/o alcohòlica i, després de fer-se-li les proves pertinents, aquestes han donat negatiu.


Paral·lelament, la Policia Local de Blanes ha procedit a tallar preventivament els accessos del trànsit rodat al carrer Josep Tarradellas durant uns minuts, amb l’objectiu de poder treballar amb major seguretat mentre diversos agents s’han encarregat de fer les maniobres necessàries per retornar el turisme bolcat a la seva posició original. Posteriorment, han iniciat les gestions pertinents per posar-se en contacte amb el seu propietari –un veí de Blanes d’origen estranger- per informar-lo de l’incident.