La vaga de TVC endarrereix la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell

D'aquesta manera es podrà emetre per TV3

La 47a cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell s'ha endarrerit mitja hora perquè pugui ser emesa en directe per Televisió de Catalunya. Els treballadors de la televisió pública han convocat una vaga aquest dissabte de les deu a les onze de la nit, coincidint amb la tradicional cantada a la platja del Port Bo de la població.

L'espectacle tindrà una durada aproximada de 90 minuts i hi intervindran quatre grups: Port-bo, Boira, Arjau i Bergantí. Cada grup tocarà cinc cançons i, per acabar, tots els grups interpretaran conjuntament 'La bella Lola' i 'El meu avi'. La direcció de la televisió pública ha expressat a través d'un comunicat "el respecte més absolut al dret de vaga". La presentació anirà a càrrec d'Ana Boadas, copresentadora del programa de TV3 'Divendres', i d'Albert Niell, periodista de Palafrugell. La realització de la retransmissió de TV3 anirà a càrrec d'Ángel Biescas i la producció, de Linus Puchal.

La Cantada d'Havaneres és un festival organitzat per l'Ajuntament de Palafrugell, l'Associació de Veïns i Amics de Calella i l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb la col·laboració de TV3, entre d'altres.