Blaumut, Els Amics de les Arts, Jim i Ginestà presentaran nous discs a l'Strenes de Girona

El certamen confirma 25 artistes per a l'edició del 2024 i tindrà extensió a Barcelona

Blaumut, Els amics de les Arts, Jim i Ginestà actuaran al festival Strenes de Girona i hi presentaran nous discos, segons han explicat aquest dimecres els responsables del certamen. El festival ha confirmat avui 25 artistes per a l'edició del 2024, que se celebrarà del 5 d'abril al 5 de maig i tindrà una extensió a Barcelona.

Al costat dels ja anunciats Oques Grasses, Guillem Gisbert, El Kanka, Gossos, Figa Flawas, La Ludwig Band, La Fúmiga, Maria Hein i Mama Dousha, avui s'ha anunciat l'actuació de Julieta, que iniciarà gira al certamen, el concert de 25 anys de Quimi Portet, el retorn de Russian Red o el concert de clausura de The Tyets a les escales de la catedral. Són novetats de l'avançament de la dotzena edició del festival.

Avui també s'ha anunciat les estrenes en directe dels nous discos de Joan Miquel Oliver, 31 Fam, Xarim Aresté, Raule, Roba Estesa, Paula Valls i Pèl de Gall, així com el nou espectacle de Lildami & Big Friends.

Les entrades per a tots els concerts anunciats aquest dimecres es posaran a la venda avui mateix a les vuit del vespre. La resta de la programació s'anunciarà en una roda de premsa prevista per al febrer.