L'empresa de transport i logística Calsina Carré comptarà amb un dipòsit duaner a Pont de Molins

El nou servei vol satisfer les necessitats duaneres dels seus clients

Calsina Carré ha anunciat un nou capítol en l'optimització dels seus serveis amb el llançament de "Calsina Carré Customs". L'empresa fa un pas per a simplificar l'experiència logística dels seus clients, cobrint ara també les seves necessitats duaneres.

En aquest sentit, no sols actuarà com a agent de duanes, efectuant despatxos i expedint trànsits, sinó que comptarà amb dipòsit duaner ADT en el seu magatzem i pàrquing d'alta seguretat sota recinte duaner, a la seva seu central de Pont de Molins (Alt Empordà).

Amb aquest valor afegit, Calsina Carré se situa com a operador logístic integral amb un clar enfocament a l'eficiència i satisfacció del client, eliminant la figura de l'agència de duanes com a actor intermediari.

Aquest nou recinte duaner es troba dins la zona d'influència de la Jonquera, enclavament vital a tocar la frontera en la cadena de subministrament europea i amb un paper determinant en el sector del transport.

Amb aquesta ubicació estratègica, l'empresa de transports contribueix de manera significativa a reforçar i potenciar una àrea clau. La seva proximitat amb la frontera els permetrà agilitzar els processos duaners i garantir un transport més eficient.

A més, Calsina Carré és un "O.E.A." (Operador Econòmic Autoritzat), una certificació que posseeix des de fa més d'una dècada i que no sols atorga avantatges duaners a la Unió Europea, sinó que també garanteix un alt nivell de seguretat al llarg de tot el procés logístic.

Alba Carré, CEO de Calsina Carré destaca que “per a Calsina Carré, la seguretat i protecció de la càrrega són prioritàries” i que “Calsina Carré té un compromís amb el territori per a contribuir a la millora de la cadena de subministrament en una ubicació clau per al sector i per a assegurar la satisfacció dels nostres clients”.