The Tyets, Mushka i Julieta actuaran en el festival Ítaca per la revetlla de Sant Joan a l'Estartit

En pocs dies s'han venut les primeres 500 entrades

El festival Ítaca ha convertit l'Estartit (Baix Empordà) en un dels escenaris més concorreguts la nit de la revetlla de Sant Joan en els últims anys. Aquest 2024 preveuen que sigui una nit encara més espectacular amb l'actuació del 'Catalan Dream'. Es tracta d'un concert que reunirà The Tyets, Muska i Julieta. Es tracta de tres dels artistes de la música urbana catalana que han aconseguit més popularitat.

Els mataronins acumulen més de 700.000 escoltes mensuals a l'Spotify i s'han fet un lloc en les principals llistes d'èxit i de vendes arran de la publicació del disc 'Èpic Solete' i sobretot amb el single 'Coti x Coti'. El tema que barreja el reggaeton amb la sardana s'han convertit en un dels temes més coneguts i viralitzats de Catalunya però també de l'Estat.

Al costat de The Tyets hi ha actuarà Mushka, que amb només 18 anys s'ha consagrat com una de les veus emergents de la música urbana. L'artista juga amb referents del reggaeton, el trap, el dancehall o l'R&B. En el concert interpretarà alguns dels temes que ha anat compartint amb els seus seguidors en aquest últim any.

L'última de les artistes confirmades pel concert de la revetlla de Sant Joan a l'Estartit és Julieta, que ja va tocar en la Santa Gresca que va fer l'Ítaca a l'Escala (Alt Empordà) el 2022. L'artista comparteix temes amb The Tyets ('Clar que t'he trobat a faltar') i Mushka ('No m'estima +'). De fet, Julieta és el denominador comú que uneix les melodies de The Tyets i Mushka amb sonoritats que s'acosten més al pop, el reggaeton o el House.

Anunci a Times Square

Els organitzadors del festival han anunciat que el concert de Sant Joan estarà farcit de sorpreses. Per això ha decidit presentar el 'Catalan Dream' amb un anunci en una de les pantalles del Times Square de Nova York. Fins al Nadal es poden comprar entrades per viure la revetlla de la mà d'Ítaca amb preus d'entre 18 i 20 euros per les dues nits de concerts.

Des del festival anuncien que aquests tres artistes confirmats són la carta de presentació que està organitzant el festival per a la revetlla de Sant Joan del 2024. A més, recorden que el certamen també ofereix concerts a preus populars en diversos municipis de l'Empordà per fer arribar la cultura a tot el territori i sobretot oferint concerts en entorns emblemàtics.

L'any passat el festival va tancar amb més de 15.000 assistents, un dels cinc festivals de pagament de la Costa Brava amb més públic.