Girona fa un reconeixement a la millor nota de l’alumnat de 4rt d’ESO

Carles Puigdemont va rebre ahir els estudiants al Saló de Plens de l’Ajuntament

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, van presidir ahir al vespre al Saló de Plens el reconeixement públic a l’alumnat de 4rt d’ESO de la ciutat que ha tret la millor nota aquest curs.

Es tracta d’una quinzena de nois i noies que acaben de fer l’últim curs de secundària obligatòria als instituts de Girona i que han obtingut la millor nota de 4rt d’ESO dels seus centres.

Durant l’acte, les alumnes de l’Escola Municipal de Música Berta Masnou i Júlia Ferrer interpretaran diverses peces amb flauta i piano i l’estudiant d’Enginyeria Industrial i president de l’Amical Wikimedia, Arnau Duran, pronunciarà una ponència. A banda dels alumnes als quals se’ls farà el reconeixement, a l’acte hi assistiran també els equips directius dels centres i acompanyants i familiars de l’alumnat.

Amb aquest reconeixement, l’Ajuntament vol agrair-los l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiva aquesta mostra de suport als seus tutors i tutores per la dedicació i als centres educatius en general per la implicació.