Mor a Platja d'Aro un home de 80 anys en caure de 12 metres d'alçada a Els Pins

Els Bombers de la Generalitat van rescatar el cos

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir el cos d’un home de 80 anys que va perdre la vida després de precipitar-se d’uns 12 metres d’alçada a prop del mar a la zona Els Pins a Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà).

A les 19:28 hores, la dona de la persona precipitada va avisar al 112 de l’accident i es va activar el dispositiu de rescat, amb dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’equip de suport psicològic.

També s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local, amb una barca, i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. Van accedir fins al punt on es trobava la víctima, confirmant que estava mort.

Inicialment, els Bombers van valorar evacuar-lo a la platja de Sant Pol amb una barca de la Policia Local, però es va haver de descartar aquesta via a causa del fort onatge.

Finalment, els Bombers el van extreure verticalment amb llitera fins al camí de ronda i va quedar en custòdia del cos de Mossos d’Esquadra, que es va fer càrrec de la investigació de l’accident i les diligències judicials corresponents.