Palafrugell valorarà dilluns amb el sector turístic l'estratègia pels propers quatre anys

L'objectiu és cercar noves fórmules per consolidar un model de qualitat

L'Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) ha programat per dilluns una jornada que servirà com a sessió de treball entre els diferents sectors de negoci comercial, turístic i industrial i el consistori.

Es tracta d’una trobada que es vol mantenir cada any un cop finalitza la temporada turística i que té com a principal objectiu valorar la temporada d’estiu i cercar propostes de millora per tal de consolidar un model turístic de qualitat.

Per l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, “aquest tipus de trobades participatives amb els diferents sectors comercials son importants per copsar el pols del seu entorn i treballar elements comuns que ens permetin millorar el model poble que volem pel futur”. Per aquest motiu, el mateix alcalde assegura que es realitzarà cada any, de manera regular, un cop acabi la temporada d’estiu.

La jornada comptarà amb la presència de l’alcalde on s’explicarà quin és el full de ruta d'aquests propers quatre anys, què s'està fent per resoldre problemàtiques comunes i s’oferirà un torn obert de paraula a les persones assistents per tal de fer suggeriments, resoldre dubtes, etc.

D’altra banda, durant la jornada de treball es donaran a conèixer els resultats de les enquestes que ha dut a terme l’Institut de Promoció Econòmica de l’ajuntament al llarg dels darrers dies i en les quals han participat contestant més d’una cinquantena d’establiments de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Calella de Palafrugell.

En ella es recullen opinions sobre temàtiques tan importants com la neteja viària, els aparcaments o la valoració dels diferents esdeveniments que s’organitzen al municipi.