El terreny de Montilivi cedit a la Diputació tindrà un parc infantil i un espai d'ús veïnal

S’han incorporat millores a l’acord per oficialitzar la permuta amb l’edifici de l’antiga UNED

L’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona han arribat a un acord per oficialitzar la permuta entre un terreny destinat a equipaments a Montilivi, propietat de la ciutat, i l’edifici de l’antiga UNED, propietat de la Diputació.

Amb aquest acord es podrà tirar endavant un projecte per situar un edifici administratiu de la Diputació al solar de Montilivi mentre que l’antiga UNED passarà a ser la nova seu d’El Galliner, entre d’altres usos.

Finalment, l’Ajuntament de Girona ha aconseguit algunes millores per al barri. En concret, la Diputació té la voluntat de construir un nou parc infantil a la zona i el futur edifici administratiu tindrà reservada una sala per a usos veïnals a la qual es podrà accedir exteriorment.

L’alcalde, Lluc Salellas, va informar ahir l’associació de veïns del barri sobre l’acord assolit. Salellas s’ha mostrat satisfet i ha destacat que s’aconsegueixen dues millores importants pel sector. “Incorporar un nou espai d’usos comunitaris a la part alta de Montilivi permetrà crear un punt de trobada veïnal molt necessari”, ha remarcat.

D’altra banda, el futur equipament administratiu de la Diputació comptarà amb algunes places d’aparcament soterrat.