Mor una dona ofegada prop del Club de Vela de Blanes

Dos joves van veure el cos surant de la banyista a l'aigua

Una dona va morir ahir ofegada a Blanes (Selva) prop de l'espigó del Club de Vela segons han informat avui fonts del consistori. Els fets van tenir lloc pels voltants de tres quarts de dotze del migdia quan dos joves van albirar el cos de la dona surant a l'aigua.

Després d'avisar als equips d'emergència s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que en arribar ja tenien el cos a la sorra.

Immediatament van intentar reanimar-la aplicant-li maniobres de RCP però sense èxit. Moments més tard una comitiva judicial desplaçada fins al lloc va certificar la mort de la dona.

La banyista tenia a la sorra una bossa amb roba i altres pertinences però sense cap document que permetés la seva identificació. Agents de la Policia Local es van posar en contacte amb diversos nedadors que de manera habitual són en aquella zona però cap d’ells va poder identificar-la.

L'operatiu es va donar per finalitzat a les dues de la tarda mentre que la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació.