Dos detinguts per tenir un cultiu de marihuana a tocar una escola a Riells i Viabrea

Es van localitzar 105 plantes, 100 esqueixos i 2 quilos de cabdells

Agents dels Mossos d'Esquadra van procedir el divendres de la setmana passada a la detenció de dos homes, de 34 i 50 anys, a Riells i Viabrea (Selva), acusats d'un delicte contra la salut pública i un delicte per defraudació de fluid elèctric.

Els fets es remunten a mitjans d'aquest mes quan es va iniciar una investigació policial arran de les queixes de diversos veïns d'una escola on s'informava d'una possible plantació interior de marihuana.

Després d’indagacions i quan es va tenir la certesa d’aquest cultiu indoor intensiu de cànnabis, es va demanar una autorització per fer una entrada i registre que es va efectuar el divendres passat.

Pels voltants de les cinc del matí, agents de la Unitat d’Investigació i agents de Seguretat ciutadana amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i amb el suport de la Policia Local de Riells i Viabrea es va realitzar l’entrada a l'habitatge situat al carrer Escoles.

A dins es va localitzar i desmantellar una plantació de 105 plantes de marihuana, més de 100 esqueixos, la infraestructura necessària per al cultiu i a més, 5 bosses i un assecador ple de cabdells de marihuana amb un pes aproximat de 2 kg preparats per la venda.

Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 27 d’octubre que en va decretar la llibertat amb càrrecs.