Tres detinguts en un operatiu a un bar de Figueres on es traficava amb droga

Es va localitzar cocaïna, heroïna i marihuana amagada en un lavabo per a minusvàlids

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà) van procedir ahir a la detenció de tres persones acusades d'un suposat delicte contra la salut pública després d'un operatiu que va tenir lloc en un bar de la capital altempordanesa.

Els fets van succeir a les 18:35h quan agents de Seguretat ciutadana i agents de paisà van realitzar una entrada i registre en base a la llei 4/2015 de seguretat ciutadana en un bar del carrer Aquari, al barri de la Marca de l'Ham.

Un cop dins van finalitzar l'escorcoll localitzant 4.415 euros fraccionats, 11 grams de cocaïna i 8 grams de heroïna i marihuana.

L'acció es va desenvolupar arran d'una queixa veïnal per la venda i consum de substàncies estupefaents que alertaven presumptament s'estava efectuant en aquest establiment. Prèviament a l'actuació d'ahir, es van fer actuacions per a corroborar la informació el propassat 9 de setembre.

La droga trobada ahir va ser localitzada a la zona dels lavabos, més concretament al fals sostre del lavabo del minusvàlids dins d'un embolcall de paper d'alumini tres paperines de plàstic blanc dins la qual hi ha heroïna, paperines de plàstic blanc dins de la qual hi ha cocaïna.

Així mateix en el mateix embolcall de paper d'alumini també es localitza un paquet de tabac, a l'interior del qual hi ha diversos retalls circulars, presumptament per fer les paperines de substàncies estupefaents.

Un dels treballadors del local, en el moment d'escorcollar-lo, va lliurar als agents un embolcall de roba que portava a sobre, amb cinc paperines de plàstic blanc dins la qual hi ha una substància en roca heroïna i quatre paperines de plàstic blanc dins de la qual cocaïna.

Tots els detinguts estan pendents de passar a disposició judicial.