El PSC de Figueres assegura que al govern de Masquef li falta ''musculatura'' política i tècnica

Els socialistes afirmen que “no s’ha fet res” amb el Carme Guasch ni la Sala Edison

El grup municipal del PSC de Figueres (Alt Empordà) celebra la “mà estesa” de l’alcalde Jordi Masquef durant els primers 100 dies de govern de Junts però acusa l’equip de govern de falta de “musculatura” política i tècnica i que tot recau en l’alcalde, “en un gabinet on encara no hi ha ni cap de gabinet”.

Els socialistes han afirmat que no s’ha treballat en el desplegament de les zones industrials que preveu el nou POUM per “evitar que empreses com la Rieju se’n vagin a polígons industrials de fora de la ciutat; la construcció de l’escola Carme Guasch o la Sala Edison, que per primera vegada està encarada i resolta”. “Tampoc s’ha avançat gens en àmbits com l’incivisme”, han insistit.

Els socialistes diuen que durant aquests tres mesos “no s’ha fet res” en aquests temes. "Tot i que valorem l’actitud de l’alcalde i la continuïtat dels nostres projectes, considerem que el govern està parat i que hauria de prioritzar els temes que es van començar a desencallar en l’anterior mandat”, assegura el portaveu de la formació.