Enxampats a Aiguaviva dos lladres que es feien passar per policies

Van ser localitzats a l'AP-7 aparcats darrera un camió

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van procedir el dilluns a la detenció de dues persones de 31 i 41 anys acusats d'un suposat delicte de furt lleu i robatori amb violència.

Els fets van tenir lloc a l'autopista AP-7 en el punt quilomètric 68 dins el terme municipal d'Aiguaviva (Gironès) pels voltants de les tres de la matinada. Un cotxe sense logotipar estava realitzant tasques de vigilància a la via ràpida en sentit nord quan va veure un vehicle estacionat darrera un camió.

Quan els agents es van aturar per parlar amb els dos ocupants els van veure visiblement nerviosos. En aquell moment es van adonar que a dins del cotxe tenien un trepant i un joc de broques als peus del copilot, com també un esprai pebre al costat del conductor i una llum blava típica de vehicles policials dins la guantera.

A partir d'aquell moment van iniciar una inspecció del vehicle i localitzar dues plaques de matrícula sostretes a Vidreres hores abans i documentació d'una tercera persona que no es trobava dins el cotxe.

A més a més, els homes es feien passar per policies, ja que a dins el cotxe tenien dos braçalets de color taronja on posava "police", una defensa extensible de color negre, un llum prioritari de color blau, un pot de projectis rodons del calibre 50 amb munició, guants, una pistola, broques, tornavisos i més esprais pebre.

Per tot això els agents els van arrestar i posteriorment van passar a disposició judicial.