L'Escola Salvador Dalí de Figueres commemora el 50è aniversari amb un seguit d'activitats

Durant dos dies s'han programat actuacions, balls, concerts i l'enterrament d'un "tresor"

L'escola Salvador Dalí de Figueres (Alt Empordà) celebra enguany el 50è aniversari de la seva fundació i és per això que durant el 20 i el 24 d'octubre s'han programat un seguit d'activitats per a commemorar-ho.

El matí del divendres 20 s'ha previst una visita teatralitzada per diferents espais del recinte escolar per descobrir la història de l'escola relacionada amb el pintor Salvador Dalí, que anirà a càrrec de l'agrupació escènica la Bèstia Peluda.

Per la tarda és quan tindrà lloc el major gruix de les activitats. A les 15:10h es preveu una trobada de tot l'alumnat al Pati dels Plataners per donar seguidament pas al discurs inaugural per part de l'equip directiu i membres de l'Ajuntament de Figueres i la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Després hi haurà una actuació dels Geganters i Grallers de Figueres amb el gegant de Salvador Dalí que dona nom al centre. A les 15:45h està previst que es faci una bufada d'espelmes al pastís d'aniversari que anirà acompanyat d'una pluja de confeti.

Pels voltants de les quatre de la tarda es farà una cantada i coreografia conjunta d'una cançó adaptada al 50è aniversari per després començar el berenar amb l'alumnat consistent amb una coca.

Des de dos quarts de cinc de la tarda començarà l'animació amb un DJ per alumnes i familiars.

Amb tot, pel dimarts s'ha programat l'activitat d'enterrar "Els Tresors". Cada nivell d’alumnes hauran fet el treball de descriure un objecte o element representatiu de l’escola. Aquest es presentarà i es llegirà per seguidament col·locar-los a l’entrada de l’escola per a ser exposats.

La intenció és descobrir tots els "tresors” d’aquí a 10 anys.