'La Cua del Drac' d'Olot amplia les activitats per aquest estiu

S'han programat un total de 251 actes

Un estiu més, el municipi d'Olot (Garrotxa) organitza un seguit de propostes perquè tota la família pugui aprofitar-se d'un ampli ventall d'activitats sota el nom de "La Cua del Drac".

En tota més d'una trentena d’activitats diferents conformen el programa. Enguany cal destacar les propostes adreçades als amants de la cuina. Una d’elles, els "Sopars d’estrelles mirant les estrelles", que ofereix el restaurant guardonat amb dues estrelles Michelin; Les Cols. El sopar inclou una observació amb telescopi a càrrec de l’Associació Astronòmica de la Garrotxa.

Els també populars "Sopars al volcà", es mantenen els dilluns amb l'objectiu de viure una nit d’estiu màgica al cràter d’un volcà. També conformen aquesta activitat una visita guiada teatralitzada i el sopar anirà acompanyat d’un concert de jazz.

Una altra de les novetats destacades d’enguany és l’"Autocine 100% Olot", una experiència de cinema diferent per viure en parella, amb amics o en família. El recinte firal acollirà aquesta projecció a l’aire lliure, amb crispetes, entrepans, begudes i llaminadures.

Els més petits de casa també trobaran el seu lloc en moltes de les activitats organitzades a "La Cua del Drac". Des de passejades en poni i burro, passant per tallers de malabars que complementaran les sessions de Circ a les places, fins a propostes divulgatives i de lleure que els permetran jugar tot descobrint la riquesa patrimonial natural i cultural d’Olot.

Passejades fotogràfiques, jocs a l’entorn de la faràndula, tallers d’estampació d’indianes, activitats creatives i de geocerca, sessions de fitness a l’aire lliure, sopars romàntics al claustre del Carme o el cicle Sons tradicionals (música celta, fados, mediterrània, que s’estrena al nou espai del c/ Pati, davant la Biblioteca Marià Vayreda) són algunes novetats que s’afegeixen a propostes ja habituals com les de les "Nits al Museu" o "Nits d’Animació a Sant Francesc", per citar-ne alguns.

En xifres, enguany s’han organitzat 32 activitats diferents en 78 dies d’estiu (total d’activitats programades: 251), 11 de les quals estan adreçades a un públic familiar i 16 són activitats organitzades per empreses d’Olot i la Garrotxa.