Agredeixen sexualment a Leticia Sabater durant el concert a Blanes

L'Ajuntament no s'ha pronunciat al respecte i guarda silenci

La cantant Leticia Sabater va patir una agressió sexual durant la seva actuació al Blanes Urban Fest celebrat la nit del dijous al Passeig Marítim quan un home va enfilar-se damunt de l'escenari, la va agafar del cap i li va propinar diversos petons a la boca davant la resistència de l'artista.

El públic va reaccionar amb crits contra l'home que, lluny d'acovardir-se, va prosseguir amb la seva actitud fins en tres ocasions, mentre desenes de mòbils immortalitzaven el moment per posteriorment publicar-lo a les xarxes socials on s'ha fet viral al llarg del cap de setmana.

Per la seva banda l'Ajuntament de Blanes ha guardat silenci i no ha condemnat l'agressió, malgrat avui ha enviat una nota de premsa de balanç del festival amb les xifres d'assistència a les activitats programades.

Sabater per la seva banda ha explicat al programa Socialité de Telecinco que es troba "bé" però també està "afectada" per aquest episodi. L'artista té la costum de fer participar al públic durant els seus espectacles però l'actitud de l'home no va ser l'esperada.