Xifren en 50.000 persones els assistents a la primera edició del Blanes Urban Fest

L'Ajuntament començarà a fer les valoracions finals la setmana vinent

El Blanes Urban Fest va cloure ahir la seva primera edició amb un doble concert de Figa Flawas i DJ Trapella juntament amb un castell de focs de la mà de la Pirotècnia Valenciana, guanyadora del Concurs de Focs.

El consistori ha xifrat en més de 50.000 persones les que han assistit a la trentena d'activitats programades entre el 12 i 14 d'octubre. Els plats forts d'aquest certamen va ser la polèmica actuació de Leticia Sabater, on un nombrós grup de persones van assistir per, majoritàriament, burlar-se d'ella. També en destaquen les actuacions de Lia Jensen i Jordi Vilches (en substitució d'Aldo Comas) i els concerts d'ahir.

A partir de la setmana vinent serà el moment de fer valoracions definitives per part de l’Ajuntament de Blanes, que ha comptat amb la suma d’esforços de diverses regidories, així com d’entitats i artistes catalans.

D’altra banda, també s’ha comptat amb la col·laboració de les entitats locals Blanda Skate, Escola Viu Cantant, Erol Urbà, Escola de Dansa Míriam Beltran, Escola de Dansa Daina, @jaycestudio de l’Associació Cultural d’Amics de la Cultura Japonesa, Club Patí Atlètic Blanes, Club Vòlei Blanes, @Saturno i @Bublegum.

També han donat suport l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), així com els establiments turístics AR Apartaments, Càmping La Masia, Càmping Voramar, Hotel Petit Palau i Hotel Pimar & Spa.