Clínica Girona organitza una jornada informativa sobre el càncer de mama

Serà el 18 d'octubre a l'Auditori del centre hospitalari

En motiu de la celebració del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama, Ressonància Girona ha organitzat el proper 18 d'octubre una jornada divulgativa oberta al públic, a les 19h a l'Auditori de la Clínica Girona.

La sessió servirà per abordar diversos aspectes sobre l'evolució en els tractaments contra el càncer de mama, el tumor més freqüent en dones arreu del món, i la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia.

La detecció precoç permet detectar el càncer de mama en una etapa molt inicial, quan encara no produeix molèsties i la possibilitat de curació és més alta. Per això, des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i els hospitals del SISCAT, d'acord amb les recomanacions de diversos organismes internacionals, es convida a les dones d'entre 50 a 69 anys a fer-se una mamografia cada dos anys.

El programa organitzat per Ressonància Girona la visió actual sobre el càncer de mama de metges i metgesses especialistes en radiologia, anatomia patològica, cirurgia, oncologia, psicologia, així com una mirada des del punt de vista associatiu, amb la participació de la Fundació Oncolliga Girona.

La directora assistencial de la Clínica Girona, la Dra. Eva Palau, obrirà l'acte amb unes paraules de benvinguda, i després de la intervenció dels especialistes s'oferirà una petita sessió de musicoteràpia i un refrigeri com a cloenda de l'acte.