Comença la 6a edició del Congrés d’Empresa i Emprenedoria Altamar de Calonge

Avui s'han previst activitats, ponències i taules rodones

El Palau Firal de Sant Antoni (Baix Empordà) acull avui dijous la sisena edició del Congrés d’Empresa i Emprenedoria AltaMar de Calonge i Sant Antoni. Durant tot el dia s’han organitzat diverses ponències i taules rodones.

El congrés, sota el lema “Emociona’t”, ha començat a les 9.30 amb la inauguració per part del president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull, i l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler.

Un cop inaugurat, han començat les xerrades a càrrec de Iolanda Bustos, la xef de les flors, i l'entrevista en format PodCast amb David Casellas, co-fundador deRedPoints i Pridatect | CRO i Partner de Borneo.io.

Durant tot el dia també hi participaran Adrià Geli, fundador de PadHealth, Miquel Pino, mentor d'empresaris, Carme Cernicharo (BNI), les startups GetCharged i Floueri i les empreses Transports Porqueres i Farinera Coromina/Grup Agrienergi, Niche Mobility, Fundcraft i Ecomemb.

Al vespre el congrés es clourà amb l’entrega del Concurs de Projectes Emprenedors organitzat pel Viver d’Empreses AltaMar i la Cambra de Comerç de Palamós, el monòleg "Bona Gent" de Quim Masferrer i un tast de productes del territori.

El Congrés d’Empresa i Emprenedoria Alta Mar arriba enguany a la sisena edició. Aquest esdeveniment s’emmarca en la Setmana de l’Emprenedoria i l’Empresa que des de dilluns i fins demà té lloc al Palau Firal de Sant Antoni. Les activitats finalitzaran demà divendres, 6 d’octubre, amb el campionat de videojocs amb UndariusAcademy.

La Setmana de l’Emprenedoria i l’Empresa de Calonge i Sant Antoni està organitzada per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i el Viver d’Empreses AltaMar, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Palamós, PIMEC Girona, l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà, la Fundació Privada per a la Creativació, l’Associació d’Empresaris i Emprenedros de Girona, Girona Next, Mentyco, BNI, l’Institut Puig Cargol i Undarius Academy.