La Policia Local de la Bisbal frustra una nova ocupació

És la segona actuació d'aquest tipus registrada en una setmana

Agents de la Policia Local de la Bisbal d'Empordà juntament amb els Mossos d'Esquadra van frustrar el passat 3 d'octubre un intent d'ocupació d'un habitatge per part de dos joves en un pis del poble segons han informat fonts del consistori.

Els fets van tenir lloc quan un veí va alertar a les forces de seguretat que dos nois de 24 i 27 anys i nacionalitat magrebina estaven intentant forçar la porta d'un habitatge per ocupar-lo. Una unitat de la Policia Local es va traslladar fins allà i es van topar amb els dos ocupants, antics coneguts de la policia per fets similars, i el representant de l'empresa titular del pis.

Els dos joves van oposar resistència i per això es va requerir el suport dels Mossos d'Esquadra, que s'hi van personar i ajudar en reduir i arrestar als dos ocupes.

Amb tot, en el transcurs d'ahir les dos cossos policials van supervisar diversos talls de subministrament elèctric en cinc mobles ocupats il·legalment al municipi. Aquestes actuacions se sumen a l'efectuada la setmana passada, quan la Policia Local també va enxampar a dues persones que intentaven forçar la porta d’un pis per ocupar-lo.