Cassà de la Selva inicia una campanya de promoció del comerç local

S'han instal·lat cartells amb fotografies dels comerciants i repartit 14.000 bosses amb l'eslògan

L’Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ha posat en marxa una campanya de promoció del comerç local amb l’eslògan “Comprar a Cassà et dona més”. A més de la marca, es vol reforçar la proximitat, i la confiança que suposa el comerç local amb fotografies de comerciants del poble que han cedit la seva imatge per a la campanya.

Les principals actuacions consisteixen a instal·lar elements publicitaris i fotografies de comerciants a diversos dispositius instal·lats a la via pública, a la web i a les xarxes socials. També es distribuiran 14.000 bosses amb la marca de la campanya als establiments comercials que ho van sol·licitar.

La regidora de Comerç Local, Cristina Castañé, aposta per la vinculació emocional que la imatge dels comerciants dona a la campanya, el fet que es doni visibilitat i protagonisme als comerciants i al vincle que tenen amb el municipi.

Des d'aquest dimecres ja es pot visibilitzar la campanya als carrers Cassà i durant la setmana que ve s’entregaran les bosses a les botigues.

El comerç local és un sector estratègic per al municipi. A més de donar feina a moltes persones ofereix productes de qualitat amb l'afegit de donar un servei proper i diferenciat. La varietat de comerços donen vida als carrers i afavoreixen la interacció social dels habitants, “Comprar a Cassà et dona més”!