Troben una dona morta dins un canal de reg a Cabanes

La policia va rebre l'avís diumenge a la tarda

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'aclarir la troballa d'una dona morta d'uns 30 anys en un canal de reg del terme municipal de Cabanes (Alt Empordà).

Aquest diumenge a la tarda la policia va rebre l'avís que hi havia el cos d'una dona en aquest espai i va anar al lloc dels fets. Posteriorment es va fer l'aixecament del cadàver. L'àrea d'investigació criminal de la regió policial de Girona ha obert una investigació per esbrinar què va passar.

El cadàver es va trobar a Cabanes i no al municipi veí de Peralada, com inicialment havien informat erròniament els Mossos d'Esquadra.

Dues dones van veure el cos mentre passejaven per la zona ahir diumenge i van donar l'avís a la policia. Segons ha explicat a l'ACN un veí que no ha volgut donar el seu nom, el cos de la dona morta va quedar atrapat en un pont petit que hi ha en un canal de reg del Pla de Torells, que pertany al municipi de Cabanes (Alt Empordà). Concretament, en uns terrenys que donen a la carretera C-252. Aquest testimoni va veure com treien el cos de la dona. "Em van dir que tenia un truc al cap", explica aquest veí.

Per poder investigar al lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra van ordenar tallar l'aigua dels canals, que pertanyen a la Comunitat de Regants del marge dret del riu Muga, durant més de cinc hores, des de les sis de la tarda fins a un quart de nou del vespre d'ahir diumenge. Aquest matí s'ha tornat a tallar l'aigua de les canalitzacions que hi ha a prop d'on es va trobar el cos.

L'àrea d'investigació criminal de la regió policial de Girona manté oberta la investigació per esbrinar què ha passat i com el cos d'aquesta dona va arribar a aquest indret.