La Policia Local de Salt posa 234 denúncies contra patinets elèctrics en dues setmanes

També s'han endut a dipòsit 18 vehicles de mobilitat personal

La Policia Local de Salt (Gironès) ha intensificat durant la segona quinzena de setembre el control de patinets elèctrics en diferents punts del municipi. La campanya ha permès controlar 452 patinets i s'han interposat 234 denúncies.

A més, els agents han retirat a dipòsit 18 vehicles de mobilitat personal (VMP). Els dispositius, formats per 1 agent de paisà, 1 vehicle patrulla i un motorista, s’han realitzat en diferents franges horàries i a diferents punts del municipi.

En els controls, s'ha estat informant els usuaris de la normativa de circulació que s'aplica en aquests tipus de vehicles i els han repartit díptics.

La regidora de Seguretat, Margarida Gallardo, valora positivament la iniciativa i diu que és important "no abaixar la guàrdia" en el control d'aquests dispositius per tal de garantir la seguretat dels vianants i dels propis usuaris.

Gallardo afirma que es continuaran fent els controls periòdics habituals però que al llarg de l'any es faran actuacions específiques com aquesta.