Els tres regidors de Junts de Sant Feliu de Pallerols pleguen en bloc

Acusen el govern d'ERC de menysprear-los

Quim Andrés, Nil Port i Gemma Grabalosa, els tres regidors de Junts de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa), han dimitit en bloc després d'acusar el govern de menysprear-los.

Els tres regidors estan a l'oposició davant dels sis que formen el govern amb majoria absoluta d'Units per Sant Feliu (ERC) i lamenten que en els quatre plens i la reunió de la comissió especial de comptes que hi ha hagut fins ara en la nova legislatura les "observacions" que han fet "han estat vistes com una crítica i una molèstia".

A més denuncien que "progressivament" se'ls ha "restringit" l'accés a part de la documentació municipal, de tal manera que se'ls ha dificultat el "deure" de "fiscalització" de l'acció de govern.

En un comunicat en què han anunciat la renúncia, els tres regidors també acusen l'equip de govern de no lliurar-los documentació sol·licitada per instància, un altre fet que contribueix a que els dimissionaris entenguin que hi ha "desinterès" en desenvolupar "amb rigor" el govern i "menyspreu" per la tasca de l'oposició.

Alhora subratllen que aquesta suposada manca de rigor "pot tenir conseqüències negatives" perquè "podria donar lloc a l'increment del preu del cost d'execució de les obres o la pèrdua de subvencions per tramitacions incorrectes, entre altres".