L’Ajuntament reconeix la gran temporada del Girona FC

Puigdemont, subratlla que l’equip “ha fet història”

Després de la gran temporada del Girona FC i de l’últim partit disputat ahir contra l’UD Almería,  l’Ajuntament de Girona ha volgut rebre i felicitar la plantilla, el cos tècnic i els directius de l’equip en un acte que s’ha celebrat avui a dos quarts de dues al Saló de Plens de l’Ajuntament. Prèviament, els jugadors i la resta de l’equip s’han desplaçat en un autobús descapotat des de l’Estadi Municipal de Montilivi fins a la plaça del Vi.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyat per la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i per altres regidors del consistori gironí, s’ha adreçat als jugadors i al club per agrair-los en nom de la ciutat la temporada que han fet. “Heu anat molt més lluny que el que molts podien imaginar. Heu fet història”, ha subratllat l’alcalde durant la seva intervenció.

“Heu dut el nom de la ciutat molt lluny. A més, us volem agrair profundament el servei a la ciutadania que heu fet per l’estil de joc que us ha caracteritzat, per l’afició que heu generat, per l’orgull que heu provocat en molts gironins i gironines, per l’autoestima que heu injectat sobretot en els més menuts. Ens heu fet creure que no hi ha somnis impossibles. I heu demostrat que Girona, com en tantes altres coses, en futbol també pot ser de primera”, ha ressaltat Carles Puigdemont.


A més de l’alcalde, també han intervingut en l’acte el president del Girona FC, Joaquim Boadas; l’entrenador, Joan Francesc Ferrer “Rubi”, i el capità de l’equip, Dani Mallo. L’alcalde ha lliurat una placa commemorativa per la gran temporada de l’equip al president. Seguidament, tota la comitiva s’ha desplaçat fins al balcó del consistori per adreçar unes paraules a tots els aficionats que han omplert la plaça del Vi per donar suport a l’equip gironí.