Un home atraca un banc a Blanes i s'emporta 18.000 euros en efectiu

Mossos d'Esquadra i la Policia Local han activat un dispositiu per localitzar-lo

ACTUALITZAT 12h | Agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Blanes (Selva) estan buscant un home que ha atracat un banc aquest matí i ha fugit amb un botí de 18.000 euros en efectiu.

Els fets han tingut lloc a l'entitat situada a la rambla de Joaquim Ruyra pels volts de les nou del matí. L'atracador s'ha presentat a dins el local amb una gorra i una mascareta per tal d'amagar la seva identitat.

Segons ha informat l'Ajuntament de Blanes i confirmat El Gerió Digital, l'home ha assegurat al responsable de l'oficina que dins una bossa hi portava una pistola i una granada, per posteriorment endur-se els diners.

Un cop ha aconseguit l'efectiu ha tancat els treballadors a dins un despatx, juntament amb els clients i s'ha donat a la fuga.

Mentrestant arribaven cap a l'entitat bancària una dotació dels Bombers que han rebentat la porta perquè poguessin sortir els afectats que es trobaven il·lesos.

El fugitiu és un home de mitjana d'edat, d'entre 30 i 40 anys que anava vestit amb un pantaló gris, ulleres de sol, mascareta i una gorra esportiva.