Salt inverteix 227.000 euros en dos parcs infantils a la Massana i el Monar

El consistori anuncia unes noves instal·lacions a Plaça Catalunya per uns 50.000 euros

L'Ajuntament de Salt (Gironès) ha anunciat la finalització de les obres de dos nous parcs infantils a la ciutat, el primer d'ells al Parc de la Massana i el segon al Parc Monar.

Els treballs han suposat una inversió de 227.000 euros fruit d'un compromís acordat abans de finalitzar l'anterior legislatura. La reforma d’aquests parcs s’afegeix a la realitzada els darrers anys a la Plaça Pau Casals, al Jardí de les Filadores, a la Plaça President Lluís Companys i es complementarà amb la reforma del nou parc infantil a la Plaça Catalunya, que està previst adjudicar els proper mesos, amb un import proper als 50.000 euros.

Durant el procés d’adjudicació dels parcs infantils s’ha tingut en especial consideració la innovació, la inclusivitat i accessibilitat dels jocs. Així, el parc infantil ubicat a la zona de la Massana és totalment inclusiu i més del 70% de l’equipament és accessible.

Per la seva banda, l’equipament del Parc Monar s’adapta al seu entorn natural. Les dues àrees ofereixen una gran varietat d’activitats i estimulacions, des de grans estructures, tobogans, gronxadors, tirolines, casetes, xarxes i cubs, entre d'altres.

L’Ajuntament té previst continuar invertint en la millora i reforma dels parcs infantils els propers anys, per tal de modernitzar els equipaments i fer-los accessibles a tota la població.