Identifiquen a Figueres un jove reincident i acaba detingut per dos robatoris

A més, en el moment de ser arrestat duia marihuana i haixix a sobre

Els Mossos d'Esquadra de Figueres (Alt Empordà) han detingut un jove de 27 anys per entrar a robar en un pis i en una associació cannàbica de la ciutat. Ésser un vell conegut de la policia, al noi, li ha jugat en contra. Perquè quan una patrulla el va identificar al carrer, de seguida van veure com li constava una ordre de detenció policial pel robatori a l'habitatge.

El robatori al club de cànnabis de Figueres va tenir lloc la matinada d'aquest dimarts. Cap a quarts de cinc de la nit, tres joves van entrar al local després de doblegar la persiana i trencar els vidres de la porta. De l'interior, van agafar diferents objectes. Els mossos no els van poder atrapar, perquè quan la patrulla va arribar al lloc, els tres joves van marxar corrents i es van fer fonedissos.

Poques hores després, de fet el mateix dimarts a la tarda, una patrulla va identificar un jove que tenia antecedents i que ja és un vell conegut de la policia. És un noi de 27 anys, a qui els agents van aturar al carrer Port de la Selva cap a dos quarts de set de la tarda.

Quan el van identificar, els policies van veure com tenir pendent una ordre de detenció per un robatori en un pis de Figueres. Havia passat a finals d'agost en un habitatge de la zona de l'Eixample de la ciutat.

El propietari del pis, que havia estat tres dies fora, va haver-hi d'entrar amb la policia i un serraller. Es va trobar l'habitatge regirat i va veure que li havien robat diferents pertinences. Però el lladre també havia deixat objectes seus a l'interior del pis, cosa que va permetre identificar-lo i emetre'n l'ordre de detenció.

Aquest dimarts, quan els agents identificaven el sospitós, de seguida també el van relacionar amb el robatori al club de cànnabis. Perquè el jove portava vuit vapejadors d'oli, una capsa i vint cartrons de paper de fumar amagats entre la roba. Era part del botí que els tres lladres s'havien endut aquella mateixa matinada del local.

A més, els mossos també van trobar-li droga al damunt. El noi portava dues bosses amb auto tancament; a la primera, hi havia 57 grams de marihuana, i a la segona, gairebé 100 grams de haixix.

Per això, els agents van detenir el jove, a qui ja consten antecedents, pels dos delictes de robatori amb força i un tercer contra la salut pública. L'arrestat ha passat aquest matí a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.