La Fira de Santa Tecla de Cassà programa una trentena d'activitats

Se celebrarà del 22 al 24 de setembre

Aquest cap de setmana torna la Fira de Santa Tecla de Cassà de la Selva (Gironès), amb un extens programa d'activitats que comencen el divendres fins al diumenge. La Fira compta amb propostes gastronòmiques, espectacles i la tradicional botiga al carrer amb activitats per a tots els públics durant tot el cap de setmana.

Divendres a les 19:00h es comença amb l'entrega de premis "Cassà Destapa l'Esport" on es reconeix la bona feina feta pels esportistes i entitats esportives del municipi. Al vespre i a partir de les 20:00h es podrà fer una degustació de tapes a la fresca al "Tasta Cassà", que enguany oferirà una mostra de l'oferta gastronòmica cassanenca al Passeig Vilaret i que seguirà amb la Nit del Cremat, un altre imprescindible de Santa Tecla.

Dissabte obre la "Botiga al Carrer" amb les parades dels establiments comercials de Cassà a la plaça de la Coma i la fira d'intercanvi de llibres a la Biblioteca, durant tot el dia hi haurà tallers  música i espectacles, com la proposta “Pelat” del dissabte a la tarda,  que combina la dansa, el circ i el teatre a la plaça de la Coma. 

A les 20:00h la Unió de Botiguers organitza la desfilada de moda a la plaça de la Coma, amb un passi especial amb productes de suro. A més dissabte tornarà el Drac Cassiano de la mà de la Colla Gegantera, sortint de la plaça de la Coma recorrerà els carrers del nucli antic. A partir de les 21:00h al passeig Vilaret hi haurà el Sopar de la Botifarra, organitzat pel Gremi de Carnissers i Xarcuters de Cassà.

El diumenge la Trobada Gegantera enceta la programació amb la plantada de gegants a la plaça de l'Estació a partir de les 9:00h i la cercavila a partir de les 10:30 h, l'Entitat Gastronòmica Cassanenca prepara un esmorzar popular a partir de les 9:00h al Pati de Can Trinxeria.

A partir de les 10:00h a més de la "Botiga al Carrer" també s'hi trobaran les parades de la fira d'entitats cassanenques al passeig Vilaret, els més petits també es converteixen en botiguers per un dia amb les parades del "Petit Botiguer".

Diumenge a la tarda els grups de La Bàscula tancaran la programació amb els concerts a la plaça de la Coma de Krü, Parellop, Turrai i la Porca Aventura.

Pictogrames

L’Ajuntament de Cassà de la Selva està desenvolupant un projecte per tenir un entorn cognitivament accessible perquè tothom el pugui comprendre de manera senzilla, autònoma i eficaç.

Es tracta de senyalitzar diferents espais del municipi a través de pictogrames que es trobaran a diferents comerços de Cassà i a diferents espais de la Fira de Santa Tecla.