L'empresa Calsina Carré es mobilitza per ajudar el Marroc

Han sortit tres camions amb material i aliments a les zones afectades pel terratrèmol

L'empresa amb seu a Pont de Molins (Alt Empordà), Calsina Carré Transports & Logistics, ha volgut col·laborar en l'ajuda als afectats del terratrèmol al Marroc i ha enviat quatre camions plens de materials de primera necessitat i aliments envasats. L'empresa s'ha implicat en l'ajuda perquè té una seu a Tànger, des d'on va sortir un dels quatre camions.

En l'enviament, van col·laborar veïns de la ciutat i també l'associació Fundación Tanger Métropole. El segon i tercer vehicle van sortir de Tetuan amb el suport de ciutadans i la cooperació de l'associació de "Voluntarios por Tetuan".

Per últim, el quart va sortir divendres passat de Figueres en direcció a la zona més afectada pel terratrèmol. Aquesta ajuda va tenir la col·laboració de ciutadans de l'Alt Empordà, de Partida Logístics (per als tràmits duaners) i AML (empresa que gestiona el ferri per creuar d'Algesires a Tànger).

La direcció de Calsina Carré ja ha fet actuacions similars d'ajudes i en aquesta ocasió ha volgut implicar-se encara més perquè té la seu de Calsina Carré Maghreb a Tetuan. "És una acció de cooperació que ja hem fet altres vegades i que no deixarem de fer per ajudar a les persones que més ho necessiten per una tragèdia com aquesta", destaca la directora general de Calsina Carré, Alba Carré, que agraeix l'ajuda de la ciutadania i les entitats socials del territori.

A banda de la seu central de Pont de Molins i la filial a Tànger, Calsina Carré Transports & Logistics té seus a Barcelona, Valls, Porto (Portugal), Pitesti (Romania), Tunis (Tunísia) i Venlo (Països Baixos).