Detinguts dos responsables de dos cultius amb 525 plantes de marihuana a Cornellà del Terri

Els arrestats també van punxar la llum

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Girona van detenir el dia 14 de setembre, a Cornellà del Terri (Pla de l'Estany), una dona i un home de 41 i 53 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Fruit d’una investigació prèvia, aquest mes de setembre els mossos van concloure que en dos domicilis de la població de Cornellà del Terri hi havia una plantació interior i intensiva de marihuana.

El 14 de setembre es van dur a terme dues entrades i perquisicions als esmentats habitatges amb la participació d’efectius de la Unitat d’Investigació, de la Unitat de Seguretat Ciutadana i l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona. Es van arrestar l'home i la dona com a responsables del cultiu i del tràfic de drogues.

Els agents van localitzar 525 plantes de marihuana i tot d’aparells necessaris per al cultiu d’aquesta planta com, transformadors, focus, fertilitzants, filtres de carbó, extractors i ventiladors. A més, els agents van localitzar diverses armes blanques, una destral i una defensa elèctrica.

Tanmateix, els mossos van constatar amb la companyia elèctrica que hi havia defraudació de fluid elèctric, ja que hi havia l’escomesa de la llum connectada fraudulentament.