Anuncien els grups seleccionats per a la segona eliminatòria de l’Intro 2013

Un total de 41 grups s’han inscrit a la setena edició del concurs de música en viu del Gironès

L’Espiera, EAM, Rocksord, Desenkant, Cru! i Nuc són els grups seleccionats per a la segona eliminatòria de l’Intro 2013, el concurs de música en viu del Gironès, organitzat per l’Ajuntament de Girona, amb la producció de Link Produccions i amb la col·laboració de Casa de la Música i La Mirona. Aquests són els sis grups seleccionats pel jurat que faran la segona eliminatòria del concurs els dies 14, 20 i 27 de setembre a La Bombolla (a la sala La Mirona de Salt). Durant els concerts eliminatoris actuaran dos grups cada nit.

Un total de 41 grups s’han inscrit a la setena edició del concurs. A través d’un jurat es van seleccionar 12 grups que han participat a la primera eliminatòria durant el mes de maig. El passat 6 de juny es va fer l’últim dels quatre primer concerts en els quals s’han escollit sis grups.

En aquesta segona fase s’escolliran tres grups finalistes que tornaran a concursar en un últim concert dins de la programació de Fires de Sant Narcís, a l’escenari de Sant Fèlix. Abans, però, aquests grups podran disposar de l’escenari de la sala La Mirona per poder fer una estada tècnica on aprendre i mirar de professionalitzar el seu desenvolupament a dalt de l’escenari, conjuntament amb l’organització de la sala i l’Intro.

Cal destacar també l’èxit de participació en les dues xerrades de l’especialista Dolors Peñarroya a l’Espai Marfà sobre “Eines digitals 2.0 i la utilització de les xarxes socials com Facebook per al màrqueting i la difusió dels grups musicals”.