Intenta escapar d'un control al portar 471 quilos de haixix al cotxe

La Guàrdia Civil arresta un altre conductor que transportava 22,2 quilos de marihuana

La Guàrdia Civil va detenir dimecres un home de 64 anys i nacionalitat francesa per tràfic de drogues. Durant un control rutinari a la Jonquera (Alt Empordà), els agents van donar l'avís a un vehicle perquè s'aturés però el conductor va accelerar per tal de saltar-se el control. Els agents van haver de perseguir-lo i, finalment, van aturar el cotxe.

A dins, la policia hi va trobar amagats en diferents paquets fins a 471 quilos d'haixix i va arrestar el conductor. En un altre servei, la matinada del 18 de juny, van detenir un altre home, de 40 anys i nacionalitat alemanya, per portar 22,2 quilos de marihuana amagats en maletes. Durant un control que la Guàrdia Civil feia dimecres a la tarda a la frontera, els agents van fer senyals a un vehicle de matrícula francesa perquè s'aturés.

El cotxe, enlloc de parar, va accelerar la marxa per fugir de la policia. Els agents van haver-lo de perseguir fins que van aconseguir aturar-lo. Llavors, van inspeccionar el vehicle i hi van trobar diversos paquets i fardells de droga. Un cop analitzada, va resultar ser haixix.

En un altre control que van fer la matinada del 18 d'agost, els agents de la Guàrdia Civil van aturar un altre vehicle, de matrícula alemanya, i durant la inspecció del cotxe van trobar-hi fins a 22,2 quilos de marihuana distribuïts en diverses maletes. El conductor, un home de nacionalitat alemanya i 40 anys, va quedar detingut.

Tant els detinguts com la droga comissada ha estat s'ha entregat al jutjat d'instrucció de en funcions de guàrdia de Figueres.