Els Mossos investiguen un home per la mort violenta de la seva parella a Palamós

El sospitós pateix una malaltia mental degenerativa

Els Mossos d’Esquadra investiguen un home de 71 anys per la mort violenta de la seva parella a Palamós (Baix Empordà). El sospitós pateix una malaltia mental degenerativa irreversible i avançada, cosa que l'impedeix prestar declaració judicial.

Els fets haurien tingut lloc el passat 3 de setembre quan la policia hauria rebut un avís sobre una dona morta localitzada en aquesta població.

En desplaçar-se fins al punt del succés, els Mossos van confirmar els fets i les gestions posteriors d’investigació practicades van confirmar que es tractaria d’una mort violenta.

La Divisió d’Investigació Criminal de Girona s’ha fet càrrec del cas. El jutjat d'instrucció disposa, en aquest moment, de l'informe preliminar de l'autòpsia, i queden pendents les proves complementàries que confirmin l'origen de les lesions que van provocar la mort de la dona.

 De moment, la causa continua en el jutjat d'instrucció fins que es completin les diligències acordades per tal que, aleshores, decidir si correspon la inhibició al jutjat de violència sobre la dona de la Bisbal d'Empordà.