L'Espai Gironès col·laborarà amb el Club Bàsquet Salt

Farà una aportació econòmica, tindrà presència a la samarreta i programarà actes

L’Espai Gironès i el Club Bàsquet Salt (CB Salt) han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de sumar sinergies a favor del territori. Aquest acord se suma als que el centre comercial ja té en marxa amb diferents entitats esportives. L’objectiu és donar suport al club, que s’ha incorporat a la Lliga EBA.

L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme al centre comercial, ha anat a càrrec del president del CB Salt, Albert Maruny, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès aportarà un col·laboració econòmica de 1.500 euros, tindrà presència en totes les samarretes d’entrenament que es duran als partits del club, es programaran dues accions amb l’equip al centre comercial i hi haurà presència i es farà difusió de marca a les xarxes socials del club i en d’altres suports publicitaris.

“Estem molt contents de poder aportar el nostre granet de sorra perquè una entitat saltenca, en aquest cas el Club Basquet Salt, pugui seguir fent passes endavant. L’arrelament i col·laboració amb el territori forma part de l’ADN de l’Espai Gironès i en aquest cas encara més per tractar-se del municipi a on estem implantats” indica Pau Jordà.

“És d'especial importància per a nosaltres comptar amb la col·laboració de l'Espai Gironès com a patrocinador de l’equip de Lliga EBA. Ens enorgulleix poder dir que les grans empreses de Salt, com l'Espai Gironès, es comprometen amb el projecte esportiu i social que duem a terme. La seva implicació reforça la nostra missió i ens motiva a continuar treballant en aquesta línia”, ha manifestat Abert Maruny.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars, a més de convenis de col·laboració amb clubs esportius. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de compromís amb les terres gironines i els seus habitants.