Tossa de Mar estrena el cicle ''Nits dalt de Vila'' amb un tribut a El Canto del Loco

Cada dissabte de setembre se celebrarà un concert gratuït

Tossa de Mar (Selva) ha estrenat amb gran èxit el cicle de concerts “Nits a dalt de Vila” amb la rumba flamenca de Toni Cayena. La regidora de Festes, Ana Abellan, agraeix el suport rebut per l’inici del cicle i encoratja a tothom a assistir aquest dissabte al tribut que es farà a “El Canto del Loco” amb Encanto del Loco.

Les actuacions musicals es duen a terme a l’antiga Església de Sant Vicenç, veritable amfiteatre damunt la Mediterrània. L’entorn històric i l’espectacular escenari que representa l’Església de la Vila Vella la converteixen en l’espai ideal on gaudir d’un bon espectacle.

El Festival “Nits a dalt de Vila” és un festival de petit format, sense estridències i de qualitat. Cal dir que s’ha escollit el nom de Festival “Nits a dalt de Vila”, perquè no condicioni la temàtica musical per a futures edicions.

Enguany, es dedica a grups de tributs que homenatgen reconeguts artistes tant de l’àmbit nacional com internacional. S’ha procurat dissenyar un festival de caire festiu i animat, per passar una bona vetllada de dissabte a Tossa.

Amb la finalitat d’anar perfilant una temporada turística més llarga, “Nits a dalt de Vila” està pensat per fer-se durant aquest mes de setembre, un moment en el que ja no s’està en plena temporada alta, però el pes específic del visitant de proximitat és important.

La programació restant d’aquesta primera edició és la següent:

9 de setembre: Encanto del Loco, tribut a “El Canto del Loco”.
16 de setembre: Ben endins, tribut a “Sopa de Cabra”.
23 de setembre: Coldday, tribut a Coldplay.
30 de setembre: Akelarre, versions amb empoderament màgic.

Totes les actuacions es faran a les 22:00h, exceptuant l’actuació d’Akelarre que es farà a les 22:30h Totes amb entrada lliure.