Rebuda institucional als 33 nous directors de centres educatius gironins

Cañigueral ha destacat la importància del sistema educatiu català

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i el director dels Serveis Territorials d'Educació a Girona, Adam Manyé, han donat la benvinguda als 33 nous directors i directores que aquest curs 2023-2024 dirigiran les escoles i instituts de comarques gironines.

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, els ha donat la benvinguda i els ha agraït que "hagin agafat el repte d'aquesta nova responsabilitat". També ha afegit que "el sistema educatiu català és de vital importància per aconseguir una societat el màxim d'igualitària possible".

"Les escoles i els instituts són espais on es cultiva el futur del primer graó de la societat, els infants i els joves. Per aquest Govern l'educació és un dels elements claus i per això hi dediquem una de les inversions més importants", ha afegit.

El director dels Serveis Territorials d'Educació, Adam Manyé, ha incidit en alguns aspectes del lideratge, s'ha posat a disposició de les direccions i ha remarcat: "Cal que estem molt atents a garantir l'equitat i la inclusió, que són els aspectes fonamentals del nostre sistema educatiu i que ajuden a garantir la igualtat d'oportunitats".

L'acte, que s'ha celebrat a la sala Carles Rahola de la seu de la Generalitat a Girona, també ha servit per presentar als directors i directores dels centres les unitats administratives i les persones de referència de cadascuna de les àrees dels Serveis Territorials d'Educació a Girona.