Un incendi forestal a Quart deixa sense llum alguns barris de Girona

Han cremat prop de 3.000 metres quadrats a la zona de la Creueta

Un incendi forestal que s'ha declarat aquesta tarda a la zona de la Creueta de Quart (Gironès) ha deixat sense subministrament elèctric alguns barris de Girona com ara Vistalegre i Sant Narcís, segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat fonts dels Bombers de la Generalitat.

Les flames, que s'han iniciat a les 15:07h, han tingut lloc en un terreny escarpat i fins allà s'hi han desplaçat onze dotacions terrestres i dos helicòpters bombarders dels Bombers per tal d'apagar el foc.

Pels voltants de les quatre de la tarda el foc ja estava perimetrat i a punt de ser estabilitzat després de cremar uns 3.000 metres quadrats aproximadament. A les tasques d'extinció hi han participat membres del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF) i l'Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF).

No s'han registrat ferits i alguns dels abonats sense llum han anat recuperant el servei a mesura que passaven els minuts. També ha informat sobre aquest fet l'alcalde de Girona, Lluc Salellas, amb una publicació a la xarxa social X.

"Els equips d'emergència treballen amb un petit incendi a la zona de la Creueta. Aquest incident podria tenir alguna conseqüència en el proveïment d'electricitat en algun indret de Girona. Anirem informant", ha publicat el batlle.