Besalú obre la segona edició de l'HerBesalú presentant un llibre sobre l'agricultura ecològica

L'objectiu de la fira és difondre la riquesa de les herbes remeieres

'Un pas per un món sostenible: L’agricultura ecològica' de Laura Romero és una guia que pretén fer reflexionar sobre les conseqüències de menjar aliments modificats genèticament (OMG), o ingerir aliments que vénen d’una agricultura que tolera l’ús de pesticides, fertilitzants, additius i conservants sobre la salut. L'obra també recull quines són les condicions en què s’han criat els animals que ingerim i la futura sostenibilitat del medi ambient o quina distància han de recórrer els aliments per arribar al plat.  De forma senzilla, la guia mostra exemples de menús de temporada i  ensenya la temporalitat de fruites i verdures per aconseguir ser coherents amb una millor sostenibilitat.

La presentació de la guia s'ubica dins el marc de la segona edició de HerBesalú 2010, la qual va néixer l'any passat amb l’objectiu de difondre la riquesa de les herbes remeieres i que enguany amplia la serva oferta de tallers i conferències.  La fira també amplia el mercat en la vessant ecològica i proposa teràpies alternatives. HerBesalú se celebra el dissabte 26 de juny i l'endemà diumenge a diversos punts de la vila medieval. La presentació de la guia tindrà lloc a la Sala Gòtica de l'Espai Cultural Cúria Reial a dos quarts de dotze del migdia del dissabte.