Territori invertirà 1,4 MEUR per millorar la seguretat de la C-63 a Sant Feliu de Pallerols

El projecte remodelarà els accessos als veïnats de Sant Iscle i Sant Miquel de Pineda

El Departament de Territori ha licitat la redacció del projecte per a millorar la seguretat viària a la C-63 a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa) mitjançant diverses intervencions en accessos i en la travessera urbana. Així, el projecte definirà tècnicament les actuacions a executar i que comportaran una inversió estimada en 1,4 MEUR.

La redacció del projecte es licita per un import de 92.000 euros i un termini de sis mesos. Els treballs consisteixen en la millora de l’accés als veïnats de Sant Iscle i Sant Miquel de Pineda.

Es tracta de dos accessos, un a cada marge de la carretera, a una distància de 75 metres un de l’altre. Per a facilitar la canalització del trànsit, s’hi preveu la implantació de dos carrils centrals de girs a l’esquerra. Els treballs es complementaran amb l’adequació de la senyalització vertical i horitzontal i dels elements de drenatge.

També es procedirà a la millora d’un revolt a la travessera. En aquest cas el projecte analitzarà la intervenció necessària per a suavitzar un revolt de la travessera de Sant Feliu de Pallerols de la C-63 per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció.

Finalment es farà una estesa d’un ferm sonoreductor a la travessera. En un tram d’1,2 quilòmetres de la travessera, es preveu l’estesa d’un asfalt que permeti reduir el soroll generat per la circulació de vehicles.