Una dona s'escapa de l'hospital de Figueres per recuperar el cotxe que havia bolcat a Capmany

Els Mossos detenen un francès per conduir begut i drogat a Llers

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 37 anys que havia bolcat el cotxe a Capmany (Alt Empordà) mentre conduïa sota els efectes de l'alcohol i de les drogues. Els fets van passar aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda, quan la dona va ser rescatada del cotxe i la van traslladar a l'hospital de Figueres.

Una patrulla dels Mossos va anar fins al centre sanitari per fer-li les proves d'alcoholèmia i en arribar-hi, la dona s'havia escapat de l'hospital i la van trobar en el dipòsit de les grues a la Jonquera (Alt Empordà). La conductora estava intentant recuperar el vehicle que havia bolcat poc abans a la carretera.

Els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana van localitzar la dona i van esperar que la patrulla de trànsit arribés fins al dipòsit de la Jonquera per fer-li la prova d'alcoholèmia. La dona ha donat una taxa de 0,78 mg d'alcohol per litre d'aire aspirat (el límit són 0,60) i també ha donat positiu en consum de cocaïna.

Per altra banda, el dia abans els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 29 anys de nacionalitat francesa per conduit begut i drogat a Llers (Alt Empordà).

La policia va trobar el cotxe aturat al mig del carril dret de l'AP-7 en el seu pas pel municipi altempordanès la nit del dissabte a tres quarts d'onze.

Els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia i va donar 1,18 mg/l, gairebé el doble del límit permès. L'home també va donar positiu en el test de drogues.