Detingut un jove de 18 anys i dos menors per agredir un home i robar-li el mòbil a Girona

A Blanes també es va arrestar un lladre que s'havia emportat la bossa de mà d'una dona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys amb antecedents i dos menors més que l'acompanyaven per robar i agredir un home de 46 anys. Els fets han passat pels volts de quarts de quatre de la matinada a l'Avinguda Sant Narcís de Girona.

La víctima anava caminant pel carrer i els tres sospitosos el tiren al terra i el colpegen, per després robar-li el mòbil i fugir corrent. De seguida que els agents reben l'avís fan una cerca per la zona i acaben trobant tres persones que coincideixen amb la descripció i els acaben detenint.

Aquest és el mateix modus operandi que tres joves van utilitzar per apallissar a un altre home, d'aleshores 38 anys i veí de Salt, al Barri Vell de Girona el maig del 2019 per també robar-li el mòbil.

Es dona el cas que la mateixa nit, a Blanes (Selva), els Mossos van arrestar un home de 46 anys que no tenia antecedents, també per haver comès un robatori amb violència.

En aquest cas, però, els fets van passar cap a un quart de dotze de la nit. La víctima va ser una dona que anava acompanyada d'una altra dona caminant pel carrer Astúries de la capital de la Selva Marítima, quan el lladre se li va emportar la bossa de mà d'una estrebada.

A dins hi havia la cartera amb 70 euros i una targeta de crèdit. Com en el primer cas, quan els policies reben l'avís, busquen per la zona i acaben trobant el sospitós que acaba detingut.