Comissen més de 3.800 articles del 'top manta' en un operatiu a Roses i Castelló d'Empúries

Les peces estaven a punt d'entrar al circuit de venda il·legal al passeig Marítim de Roses

Un operatiu conjunt entre les policies locals de Roses i Castelló d'Empúries (Alt Empordà) i els Mossos d'Esquadra va permetre comissar 3.884 articles falsificats que estaven a punt d'entrar al circuit de venda il·legal del 'top manta'.

Els agents van fer un control exhaustiu dels manters i, gràcies a una investigació prèvia dels cossos de seguretat, es van poder detectar i conèixer els patrons de comportament dels venedors ambulants.

L'operació es va fer aquest dimecres amb la intervenció d'una furgoneta i sis turismes, que continuen un important volum de material per distribuir. La majoria de peces eren falsificacions de conegudes marques comercials de sabates, samarretes, equipacions esportives, bosses i ulleres de sol.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Simarro, remarca la importància de la intervenció i diu que és una de les més importants que s'han fe fins ara. "No només per la quantitat de productes confiscats sinó perquè representa un pas endavant en la col·laboració entre els diferents cossos policials", assegura.

Els venedors ambulants van ser identificats i es va aixecar l’acta per venda il·legal corresponent, mentre que el material decomissat ha estat traslladat a un magatzem de les dependències policials, on es mantindrà fins que acabin els procediments legals necessaris per a la seva destrucció definitiva.