La primera edició del White Summer a Palamós obre avui les portes

Durant dotze dies s'han previst concerts, espectacles, gastronomia i activitats

El White Summer Festival inaugurarà la seva onzena edició aquest divendres per primer cop a Palamós (Baix Empordà) i romandrà obert fins el 15 d'agost.

En el transcurs d'aquests dues setmanes s'ha programat música en directe, arts escèniques, gastronomia, activitats infantils, moda i disseny al terreny situat al punt quilomètric 326 de la carretera C-31 que va de Girona a Palamós.

Els organitzadors calculen que en dotze dies passaran pel recinte unes 50.000 persones. Enguany, el White Summer també comptarà amb una selecció d'expositors que vendran les seves creacions al market del festival.

D’altra banda, desde l’escenari Occident i l’escenari Alhambra s'oferiran més de 25 actuacions musicals en directe amb artistes com Ladilla Rusa, Arde Bogotá, Cariño o el tribut a la banda Mecano Héroes de la Antartida, entre d’altres. A més, de concerts pensats per als més petits de la casa com l'espectacle de Gerónimo Stilton que obrirà el certamen amb una obra única i exclusiva per a l'ocasió.

L'onzena edició del White Summer oferirà també una proposta gastronòmica. Els visitants podran escollir entre una àmplia selecció de menjars i begudes, preparats per restauradors.

Totes aquestes activitats estaran envoltades per la companyia Pablo Méndez Performances que es farà càrrec de les arts escèniques amb desfilades itinerants en diferents moments de la jornada.