Mor una dona atropellada per un cotxe robat a Figueres

La víctima és una francesa de 68 anys

Una dona francesa de 68 anys ha mort atropellada aquest dissabte a la tarda a Figueres. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el sinistre s'ha produït cap a les quatre de la tarda a l'aparcament del centre comercial Aki, a l'alçada del quilòmetre 28 de la carretera C-260, que connecta la capital altempordanesa amb Roses.

Els Mossos d'Esquadra encara treballen amb dues hipòtesis: d'una banda investiguen si la senyora hauria mort a causa d'un atropellament fortuït o si haurien intentat robar-li la bossa de mà i, a causa de l'estrebada, la víctima hauria estat arrossegada mortalment pel cotxe. Els agents han trobat el vehicle cremant en un descampat de Vilatenim, molt proper al lloc dels fets.

La principal hipòtesi, tal i com han confirmat alguns testimonis dels fets, és que la dona caminava amb el seu marit i una altra parella pel pàrquing del centre comercial Aki quan uns desconeguts, possiblement quatre individus d'ètnia gitana, haurien intentat treure-li la bossa de mà que duia a sobre. A causa de l'estrebada, la dona hauria caigut a terra i el cotxe li hauria passat pel damunt.

Tot seguit, els autors de l'accident s'han donat a la fuga i han cremat el cotxe en el camí d'una granja que es troba a tocar del centre comercial, dins del municipi de Vilatenim. Llavors, haurien pujat a un altre vehicle i han fugit del lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra han informat que el vehicle amb el qual s'ha produït l'accident mortal és un cotxe robat.

Els agents ja han obert una investigació per esclarir els fets i trobar els autors d'aquest accident mortal. Els fets han ocorregut a quarts de quatre de la tarda però l'aixecament del cadàver no s'ha produït fins a tres quarts de nou d'aquest vespre.

Els Mossos han tancat l'accés al camí on s'ha descobert el cotxe calcinat tot i que, des d'uns metres a distància es podia veure part del vehicle i la seva matrícula.