Roba embotits en supermercats de Platja d'Aro i acaba expulsat del país

L'home, que conduïa sense carnet, tenia un ordre d'expulsió pendent

La Policia Local de Platja d'Aro (Baix Empordà) ha enxampat aquest dimecres un home de que havia robat productes de diversos supermercats de la localitat. Els agents han sospitat arran de l'avís de les càmeres al veure entrar el cotxe sospitós.

De seguida s'ha mobilitzat una patrulla que ha interceptat el vehicle. Els policies li han trobat una bossa amb una vintena de paquets de pernil salat, quatre formatges sencers i diverses caixes d'anxoves.

La bossa estava folrada amb alumini per tal d'evitar les alarmes dels supermercats. També li han trobat unes petites alicates que habitualment es fan servir per tallar les alarmes dels productes. Davant de la sospita que podien ser productes robats els policies s'han emportat l'home a comissaria.

Un cop allà, els agents han comprovat que l'import total pujava a uns 219 euros, entre els productes dels dos establiments on l'home havia entrat a robar. Entre un i altre, l'arrestat s'ha canviat de camisa i de gorra, per tal de passar desapercebut pels treballadors de l'establiment i dificultar la feina de la policia.

Els agents han comprovat que l'home conduïa el vehicle sense carnet i que li constava una ordre d'expulsió de l'estat espanyol, motiu pel qual la Policia Nacional s'ha fet càrrec del detingut.

Habitualment, aquest tipus de producte que es roben en supermercats acaben en el mercat negre de poblacions de l'àrea metropolitana de Barcelona.